slide14 copy
slide13 copy
slide12 copy
slide11 copy
slide10 copy
slide9 copy
slide8 copy
slide7 copy
slide6 copy
slide5 copy
slide3 copy
slide2 copy
ajdovscina
kapela
Nova Gorica Panorama With Part of Friuli
trg-evrope

Pravno obvestilo

Nosilec vseh materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, fotografije, grafično oblikovanje in ilustracije, avdio-video posnetki in programske rešitve) spletnega mesta www.turizem-novagorica-vipavskadolina.si je v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP): Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica.

Brez pisnega privoljenja nosilca pravic je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in razširjanje v komercialne namene. Ko se vsebina spletnega mesta v skladu z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) uporablja v nekomercialne namene, je ob tem obvezno potrebno navesti avtorja.

Zasebnost

Upravljalci spletnega mesta zagotavljamo, da po svojih najboljših močeh varujemo osebne podatke uporabnikov tega spletnega mesta. Podatkov, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, za katerega ste nam jih posredovali.

Odgovornost upravljalcev spletnega mesta

Upravljalci spletnega mesta si po svojih najboljših močeh in v okviru svojih zmožnosti prizadevamo za pravilnost, ažurnost in uporabnost objavljenih vsebin, ob tem pa ne moremo povsem izključiti možnosti pojavljanja napak med objavljenimi vsebinami. Kljub skrbnemu upravljanju prav tako ne moremo povsem izključiti možnosti občasnih prekinitev v delovanju spletnega mesta. Vse informacije, do katerih lahko uporabnik dostopa preko spletnega mesta www.turizem-novagorica-vipavskadolina.si, so zgolj informativne narave, saj ne moremo prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost in s tem za morebitno škodo ali druge posledice uporabe spletnega mesta oziroma motenega delovanja spletnega mesta.

Povezave na druga spletna mesta

Za boljšo uporabniško izkušnjo in kot možnost pridobivanja več informacij spletno mesto www.turizem-novagorica-vipavskadolina.si omogoča nekatere hiperpovezave (linke) na druga spletna mesta. Upravljalci spletnega mesta nimamo nobene možnosti nadzora nad vsebinami, do katerih vodijo te povezave, iz česar sledi, da za te vsebine ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Piškotki (Cookies)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo spremljanje obiska in izboljšave uporabniške izkušnje.

Informacije o piškotkih

Prijavi se na e-novice

Sledite nam

Kontaktni podatki

Javni zavod za turizem 
Nova Gorica in Vipavska dolina
Trg Edvarda Kardelja 1
5000 Nova Gorica
Telefon: 05 330 46 00
E-mail: nova-gorica@vipavskadolina.si

TIC Nova Gorica in Center trajnostne mobilnosti Nova Gorica
Kidričeva ulica 11
5000 Nova Gorica
Telefon: 05 330 46 00, 041 460 217
E-mail: nova-gorica@vipavskadolina.si

TIC Ajdovščina
Prešernova ulica 9
5270 Ajdovščina
Telefon: 05 365 91 40, 031 355 110
E-mail: ajdovscina@vipavskadolina.si

TIC Renče – Vogrsko
Bukovica 43
5293 Volčja Draga
Telefon: 041 490 227
E-mail: rence-vogrsko@vipavskadolina.si

Skip to content