slide14 copy
slide13 copy
slide12 copy
slide11 copy
slide10 copy
slide9 copy
slide8 copy
slide7 copy
slide6 copy
slide5 copy
slide3 copy
slide2 copy
ajdovscina
kapela
Nova Gorica Panorama With Part of Friuli
trg-evrope

Delavnica »Razvijamo ponudbo in konkurenčnost destinacije«

7. aprila, 2021

Zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina je v okviru projekta "Zgodbe dediščine destinacije Nova Gorica in Vipavska dolina", ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, organiziral že drugo spletno delavnico zapovrstjo, na kateri smo s predstavitvijo različnih zanimivih vsebin, poslovnih konceptov in temeljev trajnostnega ravnanja v turizmu krepili znanja in odstirali nove priložnosti za razvoj naše turistične destinacije.


Medtem ko je bila prva delavnica prilagojena ponudnikom nastanitev, je bila druga osredotočena na razvoj preostale turistične ponudbe. Poleg predstavitve projekta digitalizacije kulturne dediščine smo na delavnici posebno pozornost namenili strokovnim pogledom na našo destinacijo in primerom dobre prakse, ki osvetljujejo nove priložnosti razvoja. Veliko pozornosti smo namenili razvoju trajnostnih turističnih doživetij.
Uvodnemu pozdravu Erike Lojk, direktorice zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, so sledile predstavitve: Lučka Peljhan, svetovalka Zavoda za turizem za upravljanje s turistično znamko, je imela predstavitvi Digitalizacija dediščine kot razvojna priložnost za ponudnike nastanitev in Top doživetja na spletnem portalu Vipavska dolina, Mira Šemić, najvidnejša slovenska poznavalka vin in kulinarike, je vodila predavanje Vipavsko vino in kulinarika, neizčrpen potencial destinacije, mag. Ariana B. Suhadolnik, destinacijska managerka in sooblikovalka Odprtih vasi je predstavila Odprte vasi – inovativen koncept turizma na podeželju, kot zadnji je nastopil Jan Klavora, sodelavec Zavoda GoodPlace, Razvoj trajnostnih turističnih doživetij.


Za ponudnike destinacije Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina pripravlja do jeseni še dve delavnici, ki bosta prav tako sofinancirani od Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Info: top-dozivetja@vipavskadolina.si

< Vse novice

Sledite nam

Oxygen Icon Box

Zavod za turizem

Oxygen Icon Box

Vipavska dolina

Oxygen Icon Box

Dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina

Oxygen Icon Box

@VipavaValleySI

Oxygen Icon Box

@vipavavalley_official

Prijavi se na e-novice

Kontaktni podatki

Javni zavod za turizem 
Nova Gorica in Vipavska dolina
Trg Edvarda Kardelja 1
5000 Nova Gorica
Telefon: 05 330 46 00
E-mail: nova-gorica@vipavskadolina.si

TIC Nova Gorica in Center trajnostne mobilnosti Nova Gorica
Kidričeva ulica 11
5000 Nova Gorica
Telefon: 05 330 46 00, 041 460 217
E-mail: nova-gorica@vipavskadolina.si

TIC Ajdovščina
Prešernova ulica 9
5270 Ajdovščina
Telefon: 05 365 91 40, 031 355 110
E-mail: ajdovscina@vipavskadolina.si

TIC Renče – Vogrsko
Bukovica 43
5293 Volčja Draga
Telefon: 041 490 227
E-mail: rence-vogrsko@vipavskadolina.si

Skip to content